• FORM-woningconfigurator-3D-online-viewer-001-animated

Woningconfigurator

Makkelijk, intuïtief, online

Stel zelf online je woning samen in de woningconfigurator en download de brochure van de door jou samenstelde woning. Wij hebben deze woningconfigurator BIM gestuurd gemaakt; de door de koper online samengestelde woning wordt daarmee ook direct samengesteld in het bouwkundig 3D model, waarna automatisch een contract tekening wordt gegenereerd met alle gekozen opties en de aannemer verder kan met de werkvoorbereiding.

De Stadstuin

In opdracht van KlokGroep heeft FORMHET architectuur, engineering en technnologie in samenwerking met Woonmodule een BIM gestuurde woningconfigurator gemaakt. Deze video laat zien hoe de koperskeuzes automatisch verwerkt worden in het Revit model.

Westergouwe

Voor dit project van Boele & van Eesteren BV in Gouda heeft FORMHET architectuur, engineering & technologie in samenwerking met Woonmodule BIM gestuurde woningconfigurator opgeleverd.

Consumenten stellen in de online configurator hun woning samen. De makelaars loggen in op het dashboard waarmee de automatisch uit Revit gegenereerde koperscontracttekening gedownload kan worden. FORMHET test de opties door woningen te configureren, kijk in de video hoe dat gaat; 120 woningconfiguraties in ca.3 uur!

Westergouwe II

De woningconfigurator voor fase 2 van het plan Gouwse tuinen in Gouda is opgeleverd! In opdracht van Boele & van Eesteren BV heeft FORMHET engineering de BIM modellen opgezet in Revit. Onze IT’ers van FORMHET technologie hebben deze modellen gekoppeld aan de consumenten configurator van Woonmodule. Kopers maken hierbij online op de website een keuze uit alle opties. Ze krijgen daarbij direct inzicht in het gevelbeeld, de plattegronden en de prijs. De definitieve keuzes worden vanaf de website teruggestuurd naar Revit, waarna de koperscontract tekening automatisch wordt gegenereed en verstuurd aan de makelaar!

Nieuwe Nexum

Voor Bébouw Midreth hebben we deze online configurator opgeleverd gebaseerd op een Revit tasveld.

Overige opgeleverde woningconfiguratoren

woningconfigurator
Uden, Land van Dico

woningconfigurator
Berkel Enschot, Abdijhof

woningconfigurator
Berkel Enschot, Abdijzicht

woningconfigurator
Ede, De Maander

woningconfigurator
Gouda, Gouwse Tuinen Fase 1

woningconfigurator
Gouda, Gouwse Tuinen Fase 2

woningconfigurator
Nijmegen, De Stadstuin

woningconfigurator
Hoogvliet, Marthalaan

woningconfigurator
Zoetermeer, NEXUM

Overige Projecten

Top

Info

’s Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
Nederland
+31 174 75 22 88
info@formhet.nl

Social media

© 2022 FORMHET architectuur, engineering & technologie. All rights reserved. Webdesign de plantage grafische vormgeving.