Technologie

Slim waar het kan!

Slimme technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, dat geld in hoge mate ook in de bouw. Er is grote behoefte aan duurzame en innovatieve oplossingen.

Vanuit onze ervaring in de architectuur en engineering zien wij waar de kansen liggen om innovatieve oplossingen toe te passen binnen het werk van onze eigen architecten en BIM engineers, maar ook van onze klanten. Daarmee hebben wij een extra toegevoegde waarde in uw project.

Architectuur, engineering en IT onder één dak versterken elkaar.

Woningconfigurator

Stel zelf online je woning samen in de woningconfigurator en download de brochure van de door jou samenstelde woning.

Wij hebben deze woningconfigurator BIM gestuurd gemaakt; De door de koper online samengestelde woning wordt daarmee ook direct samengesteld in het bouwkundig 3D model, waarna automatisch een contract tekening wordt gegenereerd met alle gekozen opties en de aannemer verder kan met de werkvoorbereiding.

Virtual Showcase

In een virtuele omgeving door je eigen woningomgeving lopen… online op je eigen smartphone, tablet of met een VR bril op!

Door deze viewer te koppelen aan onze woningconfigurator ontstaat een krachtige verkooptool.
Schakel opties en maak snapshots van je favoriete huis of bekijk hoe de bezonning in de tuin is…

De viewer is web-based en kan dus worden geïntegreerd in een projectwebsite. Er is geen krachtige computer nodig en je hoeft niets te installeren.

BIM tools

Herhalende werkzaamheden kosten veel tijd en zijn vaak foutgevoelig. Door die werkzaamheden te automatiseren lossen we dit probleem op.
Voor onze BIM projecten hebben we eigen tools voor Revit ontwikkeld.
Deze tools helpen ons in ons doel om efficiënt en foutloos te werken.

Interesse? We maken voor onze klanten ook tools op maat…

Software op maat

Standaard software voldoet niet altijd aan uw eisen of sluit niet goed aan op uw werkmethodiek.
Dan is maatwerk de beste keuze.

Wij ontwikkelen software op maat vanuit een agile ontwikkelmethodiek. Met snelle prototyping toetsen wij samen met u of de ontwikkelde maatwerksoftware aansluit bij wat eindgebruikers verwachten.

We ontwikkelen software op maat door gebruik van methodieken, tools en technologieën om tot korte doorlooptijden en lagere investeringen te komen. Maatwerk geleverd in sprint tempo.

Een dergelijke aanpak vraagt om effectieve communicatie. Daarom maken we u in de rol van product eigenaar onderdeel van ons team.

Door onze jarenlange ervaring in de bouw weten wij de juiste vragen te stellen. Samen gaan wij opzoek naar de beste oplossing die goed bij uw bedrijfsproces past.

Interesse?
We analyseren samen met u het bedrijfsproces en komen met een aanbeveling wat er kan worden verbeterd.

  • Virtual Showcase

  • Planconfigurator

  • Virtuele Maquette Masterplan

  • Utrecht Veemarkt, de Smaaktuin

  • Delft, Coendersbuurt

  • Woningconfigurator

Top

Info

’s Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
Nederland
+31 174 75 22 88
info@formhet.nl

Social media

© 2022 FORMHET architectuur, engineering & technologie. All rights reserved. Webdesign de plantage grafische vormgeving.