• sGravenzande-DeGravin-impressie-ext-a6-hoog-var-b-02-web

  Gravin Machteld

 • sGravenzande-DeGravin-impressie-ext-a8c-02-web
 • sGravenzande-DeGravin-impressie-ext-vv-foto-01-focus-web

’s-Gravenzande, De Gravin

Een historische toplocatie
De woningen liggen rond een fraaie grote stadstuin die midden in het levendige centrum van ‘s-Gravenzande een weldadige oase van rust vormt. In de Residence Gravin Machteld kunt u chique en stijlvol wonen in een historische omgeving, voorzien van alle hedendaagse gemakken
Residence Gravin Machteld wordt gebouwd op de mooie historische locatie in het centrum van ’s-Gravenzande. De fraaie panden worden gerealiseerd op de plaats van het voormalige gemeentehuis aan de historische Langestraat , de van Geeststraat en de Sand Ambachtstraat. Residence Gravin Machteld grenst aan het gezellige Marktplein.

In Residence Gravin Machteld kenmerkt zich door een fraaie entree, mooie raampartijen die veelal per pand verschillen en hoge kappen. De nieuwbouw kent subtiele detailleringen. Zo wordt in de gevels als in vervlogen tijden, hardsteen verwerkt en worden veel kozijnen voorzien van fraai lijstwerk.

Residence Gravin Machteld bestaat uit verschillende statige panden van twee, drie, vier en vijf woonlagen. De 34 koopappartementen van de Residence bevinden zich hoofdzakelijk in de bouwdelen A, B, C en D. De 10 stijlvolle huurwoningen bevinden zich vooral in de blokken D en E en in het historische Raadhuis.

De appartementen van Residence Gravin Machteld zijn in een U-vorm gelegen rond een grote en chique stadstuin. Deze toegankelijke tuin met uitnodigende bankjes vormt een groene oase van rust in het levendige centrum. Omdat alle entrees zich aan de tuinzijde bevinden, beleeft u als bewoner steeds deze weldadige buitenruimte voordat u uw woning binnentreedt.

Project details

 • Plaats:
  ‘s-Gravenzande
 • Datum/status:
  in verkoop, verwachte oplevering 2024
 • Status:
 • Opdrachtgever:
  New Lake 19
 • Architect:
  DSH architecten / CO-architect: FORMHET
 • Projectteam:
  Robert Noordergraaf, Irene Hoekstra, Erik Wessels, Nico Verbeek, Eric Drieenhuizen
Meer details

Aannemer:
Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling
Bouwbesluit/BENG:
Wolf Dikken adviseurs
Installatie Advies:
Wolf Dikken adviseurs
Adviseur constructie:
TWP Ingenieursbureau voor Bouwconstructies
Brandveiligheidsadvies:
Flameteq

interieur impressies
Historisch Raadhuis

Project locatie

Overige Projecten

Top

Info

’s Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
Nederland
+31 174 75 22 88
info@formhet.nl

Social media

© 2022 FORMHET architectuur, engineering & technologie. All rights reserved. Webdesign de plantage grafische vormgeving.