• Honselersdijk – Westland Accountancy

Honselersdijk – Westland Accountancy

Er is geen kantoor dat er zo bovenop zit. Die slogan staat prominent op de website van Westland Accountancy. Met de vestiging van het geheel nieuwe en in klimaatbeheersing volledig duurzame kantoor, is aan deze slogan nog eens extra glans gegeven. Met de locatie aan het Elsenbos, direct zichtbaar langs de burgemeester Elsenweg, kun je niet anders dan bekennen dat Westland Accountancy er letterlijk en figuurlijk bovenop zit. Het is een prachtige zicht locatie. Het nieuwe kantoor is ingericht met de nieuwste technieken en uitgangspunten en dat zorgt voor een duurzame, CO2 emissie loze en volledig elektrische klimaatbeheersing. Dat is aan de binnenkant. Dat valt niet zo op. Wat wel opvalt, is het karakter en de uitstraling aan de buitenzijde. Het tweelaagse gebouw heeft een fraaie verhouding. De combinatie van grote horizontale raamopeningen met de regelmatige kleine verticale raamopeningen en het onregelmatige patroon van keramische gevelbekleding creëert een aantrekkelijke spanning waar het oog direct naar toe wordt getrokken. Het is een mooie balans tussen zien en gezien worden. Dat past heel goed bij Westland Accountancy. Men is betrokken, actief, persoonlijk en biedt meerwaarde zonder op de borst te kloppen. Dat is wat het nieuwe kantoor laat zien. Westland Accountancy: bescheiden, vakkundig en betrouwbaar.

Project details

 • Plaats:
  Honselersdijk
 • Datum/status:
  2022
 • Status:
  Opgeleverd
 • Opdrachtgever:
  Westland Accountancy – Honselersdijk
 • Architect:
  FORMHET BV (voorheen HET architectenbureau)
 • Projectteam:
  René Hoek, Vincent Dekker, Marian Hoogendijk, Irene Hoekstra, Nico Verbeek, Siegfried Arkesteijn, Gerdy van Erven, Majid Zahari.

Project locatie

Overige Projecten

Top

Info

’s Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
Nederland
+31 174 75 22 88
info@formhet.nl

Social media

© 2022 FORMHET architectuur, engineering & technologie. All rights reserved. Webdesign de plantage grafische vormgeving.