FORMHET – blokconfigurator

13 april, 2023

Onze configurator is uitgebreid!
kijk hier hoe het werkt:
https://www.youtube.com/watch?v=P79rFUDQeGQ

Naast de bestaande woningconfigurator hebben we een nieuwe blokconfigurator ontwikkeld die onze klanten in staat stelt om snel en efficiënt blokken op te zetten.
Met deze nieuwe tool kunnen onze klanten tijdens de start van een project snel en gemakkelijk verschillende blokconfiguraties genereren en de haalbaarheid van hun projecten evalueren op basis van de gegenereerde gegevens.

Een van de grote voordelen van onze blokconfigurator is dat deze onze klanten in staat stelt om hun projecten op te bouwen op basis van massamodellen en later in het proces de massa’s te vervangen door bouwkundige BIM-modellen.
Hierdoor hoeft het blok niet opnieuw te worden opgezet en kan het BIM-proces doorgaan op basis van eerder gemaakte projectkeuzes.

Onze blokconfigurator biedt niet alleen de mogelijkheid om een heel blok aan te sturen, maar ook om variatie in te regelen op bouwnummer niveau.
Hierdoor kunnen bijvoorbeeld accenten worden aangebracht op stedenbouwkundig niveau of individuele koperswensen worden ingeregeld.
Dit geeft onze klanten de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun projecten aan te passen aan de behoeften van hun klanten en de veranderende markt.

We zijn erg trots op deze nieuwe tool en we zijn ervan overtuigd dat het onze klanten zal helpen om hun projecten sneller en efficiënter te realiseren, met minder fouten en een hogere klanttevredenheid.

Ook ontdekken wat onze configuratoren kunnen betekenen voor uw proces? We laten je graag zien hoe deze werkt!

We zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw projecten.

Top

Info

’s Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen
Nederland
+31 174 75 22 88
info@formhet.nl

Social media

© 2022 FORMHET architectuur, engineering & technologie. All rights reserved. Webdesign de plantage grafische vormgeving.